Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа 145-146, тема за общи приказки

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Още един + за тапицера в Х. Димитър

Comment

• Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
      по скоро съединителя не е отцепил и от там ти е изхъркала задната.
      намираш някой познат. гледаш вилката на съединителя, другия напомпва 2-3пъти съединителя и го държи в долно положение. ако вилката почне да отърва и да се прибира, ще сменяш я цилиндър я помпа.
      по принцип може да караш, но не се знае кога ще останеш на една скорост, което не е забавно.
      Помпата е протекла, вече е в процес на смяна, че трябва да се пътува. Той и самият съединител май е за смяна, защото малко трудно се натиска, но той ще е по-натам.

Мерси за отговора, реших да не рискувам да пътувам с протекла помпа.
      Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
      Mazda 6 2.3 2005
      sigpic

Comment

• най-добре си направил. провери и следи състоянието и на помпата на педала, че имат навик по едно и също време да се скапват.
        точка

Comment

• Благодаря на отзовалите се. Ще проверя в Хаджи Димитър какво е положението.
          Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
          Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
          Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Колеги, имате ли представа каква е тази букса и за какво е тя? Бялата е за педала на газта, но тази оО

Comment

• Първоначално публикувано от DMS Покажи съобщение

Колеги, имате ли представа каква е тази букса и за какво е тя? Бялата е за педала на газта, но тази оО
              Мисля че е за еърбег на пасажера, и при мен стои свободна, но отива горе зад пластмасовия капак над жабката. А ако имаш еърбек то тогава и аз искам да разбера за какво е

Comment

• Мисля че нямам на пасажерското. Ако някой е разглабял да каже. : )

Comment

• с това капаче много ми прилича на буксата за диагностика на ейрбега
                  alfa romeo 145 1.3 boxer K&N replacement MOMO GT2 WHEELS OMP Lowering Springs kit now on GPL rest in peace
                  alfa romeo 147 2.0 ts DISTINCTIVE MY07 powered by Landi Renzo GPL

Comment

• Тази букса не се ли намира над жабката зад декоративната кора на таблото
                    sigpic
                    33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                    Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от V@K@T@ Покажи съобщение
                      Тази букса не се ли намира над жабката зад декоративната кора на таблото
                      Може, явно при него е паднала някак - виж снимката - има някаква щипка за захващане. ама ми се вижда къс кабела че да стигне чак до жабката.
                      sigpic
                      Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Уау интересно
                        sigpic
                        33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
                        Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• здравейте някой да знае как се слага пуржината зад педала на съидеителя който ми падна преди 4 г. и имам от тогава луфт на педала и проблеми с помпата мисля че се казваше горна помпа четвърта която я имам

Comment

• Имаше едно време тема със снимки как се свалят корите на вратите на 145, но не мога да я намеря с търсачката (така и не се научих да работя с нея) Ако е удобно да ми дадете линк ако съществува тази тема все още или евентуално някой да пусне една такава, че ще трябва да разглобявам а си спомням, че имаше някакви филми... Благодаря ви предварително.
                            Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                            Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                            Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
                              Имаше едно време тема със снимки как се свалят корите на вратите на 145, но не мога да я намеря с търсачката (така и не се научих да работя с нея) Ако е удобно да ми дадете линк ако съществува тази тема все още или евентуално някой да пусне една такава, че ще трябва да разглобявам а си спомням, че имаше някакви филми... Благодаря ви предварително.
                              http://www.alfa145.com/upload/Alfa14...boot%20146.PDF

Заповядай колега, надявам се това да ти свърши работа
                              Last edited by D-I-V-A-K-A; d.m.y г., 21:05.
                              Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
                                Имаше едно време тема със снимки как се свалят корите на вратите на 145, но не мога да я намеря с търсачката (така и не се научих да работя с нея) Ако е удобно да ми дадете линк ако съществува тази тема все още или евентуално някой да пусне една такава, че ще трябва да разглобявам а си спомням, че имаше някакви филми... Благодаря ви предварително.
                                Искаш само тапицерията да смениш/лепиш ?
                                Няма нужда корите да сваляш , тапицерията се отлепва с това картоненото .

Comment

Working...
                                X